Tippek

A kristályok felébresztése

2020.07.03 10:24

A kristályok csak akkor működnek, ha már aktiváltuk őket. Ám először is meg kell tisztítani őket - később pedig rendszeres tisztításra lesz szükségünk, hogy mindig a lehető leghatékonyabban működhessenek. Amikor úgy érezzük, hogy valami rossz, kellemetlen történt velünk, akkor a viselt ásvány ékszert újból érdemes megtisztítani!

 

A Kristályunk megtisztítása!

Tartsuk 1 percre folyó víz alá, vagy füstölőpálca fölé, majd tegyük ki a napra vagy a holdfénybe néhány órára, hogy újra energizálódjon és feltöltődjön.

A Kristályok beprogramozása: Mielőtt elkezdjük viselni az ásvány karkötőt vagy az ásvány nyakláncot, vegyük a kezünkbe, csukjuk be a szemünket és egy picit figyeljünk befelé, érezzük, ahogy elkezd lüktetni a kristály. Kérjük hangosan, vagy magunkban, hogy mit szeretnénk, miben legyen segítségünkre az adott ásvány. Az Isteni szeretetet, a fehér fényt, angyalokat, ki minek nevezi az univerzális energiát, érezzük a szívünkben, majd lüktetés formájában a kezünkben lévő kristály ékszerben. Ezek a kövek, a természet ajándékai, így hatással vannak az emberi létre, szervezetre!

Fontos! Kérjük azt amit szeretnénk és NE azt amitől félünk! Végül köszönjük meg, az együttműködést, és viseljük büszkén az új ásvány ékszerünket.