Kategóriák
Kochi Kristályteszt
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek-50%
KOCHI - Fényt hozó karkötő
 • KOCHI - Fényt hozó karkötő

KOCHI - Fényt hozó karkötő

Dupla soros bőrhatású ásvány karkötő, egyedi fűzéssel, megkövesedett fa, sárga jáspis és hegyikristály féldrágakövekből.

JÁSPIS: Már évezredek óta ismerjük. Régen a harcosok markolatába foglaltak jáspis szemeket, hogy megvédje őket a sérüléstől. Sok fajtáját ismerjük és az általános hatások mellett, egy-egy jáspisnak külön meg van a jótékony hatása. Serkenti az ivarszerveket és az emésztő rendszer működését. A jáspis alapvetően tisztítja és átalakítja a fizikai testet, és védettséget biztosít viselőjének. Önzetlenségre és szerénységre nevel. Élénkíti a vérkeringést, erősíti az életösztönt és türelmet kölcsönöz tulajdonosának. Javítja a problémamegoldó képességünket, és stresszoldó hatása van. Elnyeli a negatív energiákat, tisztítja az aurát.Vörös jáspis hatása a gyökér-csakrára: A vörös jáspis elsősorban a türelmetlenséget csökkenti és önzetlenségre, szerénységre tanít. Élénkíti a vérkeringést, erősíti az életösztönt, stabilitást kölcsönöz viselőjének. Tisztítja, átalakítja a fizikai testet, és védelmező hatása van.

HEGYIKRISTÁLY: A 12 mesterkristály egyike, az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk.
Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. A hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály az egyik legjobb meditációs ásvány, fokozza az extraszensz képességeket és ráhangol a spirituális céljainkra. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük.

MEGKÖVESEDETT FA: Mitológia: korábban a megkövesedett fát óriások csontjainak vagy épp az istenek szerszámainak tartották, és ennek megfelelően, mint erőt hordozó holmikat, mágikus célokra használták. A mai ezoterikus körök úgy tartják, hogy a megkövesedett fa az előző életeinkre való visszaemlékezést segíti.
A megkövesedett fa az egészséget stabilizálja. Serkenti az anyagcserét, nyugtatja az idegeket, javítja a közérzetet, segít a sok esetben "hiányos földelésre" visszavezethető túlsúly esetén.
Abelső képi világunkat serkenti. Megnyugtat, segít összeszedni magunkat és két lábbal állni a valóság talaján.


Méret:37 cm
8 590 Ft
Akció: 4 295 Ft
Kosárba
 • Kristályékszerek és az állatövek


  Az állatövnek mind a tizenkét jegyéhez hagyományosan kapcsolódnak kristályok. Az, hogy melyik csillagjegyhez melyik kristály kötődik, egyrészt a születés hónapja határozza meg, másrészt pedig az, hogy az adott jegy mely bolygókkal áll kapcsolatban.

  A Nap szimbóluma


  Történelmünk során, a nap szimbóluma minden kultúrában megtalálható. Legtöbb ember, kozmikus erőt tulajdonít neki, nem meglepő, hogy megszámlálhatatlna művészi alkotáson, írásokban szerepel. A tudatot, értelmet és univerzális intelligenciát szimbólizálja. A nap szimbóluma a teljességet, a megvilágosodást jelképezi.
  KÓCHI ékszereken lévő pici kerek medál, a napot szimbólizálja, ezzel is erőt adva a mindennapok jól megéléséhez.
 • Horoszkóp
  Bika, Kos, Skorpió
  Gyógyhatás
  Álmatlanság, Vérkeringés
  Életérzés
  Siker
  Csakra
  Szex, Köldök
Webáruház készítés