Kategóriák
Kochi Kristályteszt
Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletekKOCHI - A védelmező lánc
 • KOCHI - A védelmező lánc
 • KOCHI - A védelmező lánc
 • KOCHI - A védelmező lánc

KOCHI - A védelmező lánc

Ásványfűzér, Onix féldrágakő és fekete bőr zsinor kombinációja. Viselhető karkötőként és nyakláncként is!

ÓNIX ásvány: A középkor óta ismerjük. Az ónix, leginkább az öntudatot, a józan gondolkodást és a logikát erősíti, nagy segítsége lehet a labilis emberek számára, mivel kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetben. Erős védelmező ásvány, távol tartja a negatív entitásokat. Fokozza az életerőt, a kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben. Segítségével felszínre hozhatjuk a régi fájdalmakat, amelyeket megszüntethetünk a fizikai testen alkalmazott kristályterápiával. Az ónix erősíti a fogakat, csontokat és jótékonyan hat a csontvelőre Az ónix erőt ad. Egyensúlyt hoz az életünkbe.
14 990 Ft
Kosárba
 • A gyógyító kövek rövid története és tulajdonságai
  A több mint ötezer éves, hagyományos kínai gyógyászat és az indiai Ajurvéda még mindig használja a mai orvosi kezelésekben a kristályokat.
  színes köveknek már az ősember is varázserőt tulajdonított, az ókori Egyiptomban amulettekbe foglalták, a rómaiak karkötőként viselték.

  Az ókori egyiptomi főpapok, a fáraók balzsamozási szertartásaik során, aranyat, ezüstöt, lazúrkövet és malachitot használtak szépítésre, és karneolt, hogy az a fáraó lépteit a túlvilág felé erősítse.

  A 16. századtól már igen fontos szerepet játszottak a kristályok a gyógyításban. Paracelsus a gyógykövek alkalmazása mellett már azok szerkezetével is foglalkozik könyvében.
 • Horoszkóp
  Bak, Bika, Halak, Ikrek, Kos, Mérleg, Nyilas, Oroszlán, Rák, Skorpió, Szűz, Vízöntő
  Gyógyhatás
  Csontozat, Fogfájás, Vérkeringés
  Csakra
  Föld, Szex, Korona, Harmadik szem, Torok, Szív, Köldök, Gyökér
Webáruház készítés