Buddha ásvány karkötő

 Buddha ásvány karkötő
 Buddha ásvány karkötő
 Buddha ásvány karkötő
 Buddha ásvány karkötő

Buddha ásvány karkötő

-22%
8 990 Ft 6 990 Ft

Damilra fűzött ásvány karkötő, gránát, lotusz mag, leopárd jáspis féldrágakövekből készült, Buddha szimbólum díszíti.

Mantra: Felszabadult vagyok!

Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

Ez a karkötő azt a tudást szimbolizálja, hogy nincs félsz mert tudjuk, hogy örök körforgás van!

GRÁNÁT Andradit:
Már a középkorban is ismert ásvány volt. A harcosok gránát darabokat rakattak a pajzsba és a kardjuk markolatába, hogy megvédje őket a sérülésektől. A hagyomány szerint a gránát világosságot hoz a sötétségbe borult lélekbe. A gránát a segítség köve. Regenerálja a testet, tisztítja a vért, serkenti az anyagcserét, jótékony hatással van a szívre, tüdőre és a máj működésére. Erősíti az immunrendszert, fokozza a tápanyag felvételt a bélben. Csillapítja a depresszió tüneteit, a szorongást és a félelmet. Életenergiával tölti fel az egész szervezetet és segít az önfejlesztésben.

Újjáéleszti, tisztítja és egyensúlyba hozza az energiát! Dinamikus és rugalmas, nagyon kreatív. Vonzza a bensőséges kapcsolatokat másokkal. Gyógyítja a gerincet!

LEOPÁRD JÁSPIS:
Már évezredek óta ismerjük. Régen a harcosok kardjuk markolatába foglaltak jáspis szemeket, hogy megvédje őket a sérüléstől. Sok fajtáját ismerjük és az általános hatások mellett, egy-egy jáspisnak külön meg van a jótékony hatása. Serkenti az ivarszerveket és az emésztő rendszer működését. A jáspis alapvetően tisztítja és átalakítja a fizikai testet, és védettséget biztosít viselőjének. Önzetlenségre és szerénységre nevel. Élénkíti a vérkeringést, erősíti az életösztönt és türelmet kölcsönöz tulajdonosának. Javítja a problémamegoldó képességünket, és stresszoldó hatása van. Elnyeli a negatív energiákat, tisztítja az aurát.
Gondoskodó, támogató! Ez a kő megkönnyíti a sámáni utazásokat és az álmok visszaidézését! Tisztítja a csakrákat! Meghosszabbítja a szexuális örömöt! Támogatja a keringést.

méret: rugalmas ( maximum 21 cm )