Nyugtató ásvány nyaklánc

Nyugtató ásvány nyaklánc
Nyugtató ásvány nyaklánc
Nyugtató ásvány nyaklánc
Nyugtató ásvány nyaklánc

Nyugtató ásvány nyaklánc

8 990 Ft
Nyaklánc, onix és lapis lazuli féldrágakövekkel, ősi kínai bronz érmékkel.

Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

Onix: Az onix jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a lábakra. Az onix erőt ad. Támogatást biztosít óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Egyensúlyt hoz az életünkbe.

Lapis lazuli: Enyhíti a fájdalmakat, különösen a migrénes fejfájással együtt járó. Legyőzi a depressziót. Megszünteti a halláskárosodást. Növeli a személyi és a spirituális erőt.
Stresszoldó, depresszió, immunrendszer, energia, pajzsmirigy, torok, vérnyomáscsökkentő, szív, önbizalom, kommunikáció, spiritualitás fejlődése, védelem
A Lapis lazuli, más néven lápisz lazuli, lazurit, lazurkő, mind ugyanazt az ásványfajtát jelöli. Régen az uralkodók kövének tartották, azt jelenti kék kő. Stresszoldó hatása van, megszünteti a depressziót, erősíti az immunrendszert, és energiával tölti fel a szervezetet. Egyensúlyba hozza a mirigyek működését, leginkább a pajzsmirigyre van jótékony hatással és a torokra. Hosszú távon viselve, csökkenti a magas vérnyomást, és nyugtatja a szívet. Tulajdonosának önbizalmat biztosít, és fejleszti a kommunikációt. Erős spirituális kő, gyorsítja a spirituális fejlődésünket, és meditáció közben hasznos társunk lehet. Védelmet nyújtó ásvány, a negatív energiákat távol tartja viselőjétől.
Segít megérteni az univerzum üzeneteit!Méret: 55 cm, 22 inch.