Kategóriák
Kochi Kristályteszt
Fizetési megoldás
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletekSzabadlélek ásvány nyaklánca

Szabadlélek ásvány nyaklánca

Achát, Karneol, Türkiz és Hegyikristályból készült nyaklánc a LÓ szimbólumával!

Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

Achát:Az achát stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiákat. Csillapítja az elfojtott haragot. Enyhülést adó és nyugtató kő! Erősíti az önbizalmunkat! Tisztító hatása fizikai és érzelmi szinten erőteljes. Segít gyógyítani a szemet, a gyomrot és a méhet, orvosolja a bőrbetegségeket.


Karneol: A jelen valóságban rögzít! Vitalizál és motivál! Hozzásegít az élet körforgásának az elfogadásához, így eloszlatja a haláltól való félelmet! Régen a Papok arra használták, hogy védelmezze a halottat a túlvilágra vezető útján! Bátorságot ad! Tele van életerővel. Legyőzi a frigiditást és impotenciát, gyógyítja a hátat! Biztosítja a szövetek jó vérellátását!

Türkiz:az egyik leghatásosabb gyógyító. Védelmet nyújtó kő, és emberemlékezet óta amulettként használják. Népi megfigyelések szerint segít gyógyítani az egész testet, különösen a szemet, beleértve a hályogokat is.Gyulladáscsökkentő.

Hegyikristály:Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. A leghatékonyabb gyógyító és energia felerősítő kristály a Földön.
9 990 Ft
Kosárba
 • A gyógyító kövek rövid története és tulajdonságai
  A több mint ötezer éves, hagyományos kínai gyógyászat és az indiai ajurvéda még mindig használja a mai orvosi kezelésekben a kristályokat.
  A színes köveknek már az ősember is varázserőt tulajdonított, az ókori Egyiptomban amulettekbe foglalták, a rómaiak karkötőként viselték.
  Az ókori egyiptomi főpapok, a fáraók balzsamozási szertartásaik során, aranyat, ezüstöt, lazúrkövet és malachitot használtak szépítésre, és karneolt, hogy az a fáraó lépteit a túlvilág felé erősítse.
  A 16. századtól már igen fontos szerepet játszottak a kristályok a gyógyításban. Paracelsus a gyógykövek alkalmazása mellett már azok szerkezetével is foglalkozik könyvében.
  A mai orvostudomány is elismeri a különböző ásványok és nyomelemek fontosságát szervezetünk számára. Ezek mellett gondoljunk csak még az ásványvizekre, vagy a gyógyfürdőkre.
  A kristályok számos fizikailag igazolható tulajdonsággal bírnak. Sajátos fizikai felépítésüknek köszönhetjük pl. a lézert, radart, találkozhatunk velük a rádióban, számítógépben, stb.
  A kristályok: energiát vesznek fel, tárolnak, alakítanak át, energiát bocsátanak ki, visszaverik, megtörik vagy felerősítik az energiát, egyensúlyba hozzák és harmonizálják az energiát, képesek ráhangolódni más forrásokra, használhatók kommunikációs eszközként is, mert jeleket adnak le.
  A modern tudósok is egyetértenek abban, hogy a fizikai tárgyak is energiából épülnek fel, s a kristályok az energia rendkívül magas szinten szerveződött egységei. A kvantumok szintjén a kristályok, mint tudatos létező, folyamatos mozgásban vannak: az univerzum rezgéseire táncolnak. Mintázatuk és szerkezetük a természet törvényeit követve alakul ki.

  Kristályok tisztítása és beprogramozása
  A Kristályokat nem csupán vásárlás után kell megtisztítani hanem a viselést követően is, akár heti rendszerességgel. Tegyük az ékszert néhány órára a nap- vagy holdfényre vagy belemárthatjuk a kristályt sós vízbe is.

  Mielőtt elkezdjük viselni az ékszert, vegyük a kezünkbe, csukjuk be a szemünket és egy picit figyeljünk befelé, érezzük, ahogy elkezd lüktetni a kristály Kérjük hangosan, vagy magunkban, hogy mit szeretnénk, miben legyen segítségünkre a kristály. Az Isteni szeretetet, a fehér fényt, angyalokat, ki minek nevezi az univerzális energiát, érezzük a szívünkben, majd lüktetés formájában a kezünkben lévő kristály ékszerben. Végül köszönjük meg, az együttműködést, és viseljük büszkén ékszerünket.
 • Horoszkóp
  Bak
  Gyógyhatás
  Emésztés
  Életérzés
  Egészség
Webáruház készítés