KOCHI - A Lehetőségek ásvány karkötője

KOCHI - A Lehetőségek ásvány karkötője

KOCHI - A Lehetőségek ásvány karkötője

5 990 Ft
Egysoros bőrhatású ásvány karkötő, egyedi fűzéssel, karneol, türkíz, tigrisszem, riolit, és szerpentin féldrágakövekből.

Mantra: Készen állok az új lehetőségekre!

Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

SZERPENTIN: ( vöröses-barna ) más néven „kígyókő” már a rómaiak előtti időben is ismerték és nagy becsben tartották. Védelmező, betegséget és átkokat távoltartó kőnek tartották, ezért sokszor amuletteket készítettek belőle, ezzel is erősítve a védő hatását.
A szerpentin nagyon jó stresszoldó ásvány, segít elfogadni önmagad, szeretni önmagad, hisz ez az egyik legfontosabb tulajdonság a mai világban. Segít megteremteni a belső békét és jó meditációs kő.
Nők esetében segíthet a valódi orgazmus megélésében , mivel a túlzott feszültséget lecsillapítja és segíti a pillanat megélését.
Fizikailag segít a vese és gyomorpanaszokon, kiegyenlíti a túlsavasodást, serkenti az anyagcserét. Jótékonyan hat a szívritmuszavarokra, enyhíti a menstruációs fájdalmakat, mivel nagyon jó görcsoldó hatása van.
Türkiz: a türkiz az egyik leghatásosabb gyógyító. Védelmet nyújtó kő, és emberemlékezet óta amulettként használják. Segít gyógyítani az egész testet, különösen a szemet, beleértve a hályogokat is. Gyulladáscsökkentő.

TIGRISSZEM: A 12 mesterkristály egyike. Abban segít, hogy a megfelelő útra lépjünk rá, a lehetőségek közül az éppen ideálisat tudjuk kiválasztani!
Jótékonyan hat a szemre, és fejleszti a sötétben való látást. Népi megfigyelések szerint segít gyógyítani a torkot és a nemi szerveket, valamint feloldja a szűkületeket. Hasznos a törött csontok helyrehozatalában is.

RIOLIT: Erősíti az önbizalmat és az önértékelést. Erősíti a testet, lelket és szellemet. Ez a zöldes ásvány erősíti a szervezet természetes ellenállását. Jótékonyan hat a fertőzésekre. Eloszlatja a veseköveket.

KARNEOL: Kitűnő a motiváció újraépítésére. Tele van életerővel. Serkenti az anyagcserét, növeli a termékenységet. Gyógyítja a hát problémáit.
Szerpentin: Cukorbetegségekre ajánljuk, megkönyíti a vér cukorszintjének beállítását. Segít kézben tartani, életünk irányítását.

Hölgyeknek bokaláncnak is ajánljuk!

Mérete: 21 cm