KRISTÁLY COACHING

Kristály CoachingFARKAS FRUZSINA DESIGNER ÉS KRISTÁLY COACH

Tízenöt éve foglakozom a hazai illetve a nemzetközi piacokon ékszerek tervezésével és kereskedelmével. Hosszú út vezetett az ásványok világához, bár már tini koromban hordtam a zsebemben egy pici türkízt, amit az egyik sivatagi túrám során egy egyiptomi beduintól kaptam ajándékba. Ma már nem kérdés számomra, hogy miért hordok mindennap ásványból készült gyógyító ékszert és, hogy miért lettem a drágakövek és a féldrágakövek szerelmese.

Az ékszerek teljes mértékben kézzel készülnek, gondosan választjuk ki az azonos méretű, rezgésű féldrágaköveket, ami nem minden esetben egyszerű, de ettől lesz természetes és egyedi minden darab. Az inspirációt sok helyről merítem. Az ókori egyiptomi fáraók ékszerei, fejdíszei, a kínaiak ősi tudása, a hinduk színes öltözete, vagy éppenséggel az aktuális divattrendek, mind hatással vannak rám.

COACHING:

A coaching egy személyes fejlesztő folyamat, egy célirányos önismereti utazás, melynek végső célja egy teljesebb élet, kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb én állapotok megélése.

A coach kiváncsi rád, kérdez, kérdései mentén ösztönöz, lelkesít, bátorít, ha viszont úgy érzi szükségét tükröt tart, konfrontál. Ami fontos, hogy nem bírál, és nem ad tanácsot. Mindezt annak érdekében, teszi, hogy végre tisztán, objektíven magadat lásd az adott helyzetben, a rögzült, esetleg idejétmúlt, a jelen szituációban már nem sikerre vivő viselkedési, cselekvési, gondolati mintáidat.
Érzékeld azt a tudatosan (tudat alatt) leszűkített játékteret, amelyen az életed előadása folyik. És miért van minderre szükség? Miért fontos a kimozdulás, átkapcsolás, a dolgok, emberek más szemszögből történő látása, ha úgy tetszik a helyzetek átkeretezése? A válasz nagyon egyszerű, mert egyetlenek, egyediek, megismételhetetlenek vagyunk és életünk színdarabján nem tartanak főpróbát. Bár sokszor játszuk, játszanánk inkább a statiszta szerepét, de ez egy olyan darab, amelynek csupán egyetlen főszereplője van, azok pedig mi magunk vagyunk.

A coaching minden olyan esetben hasznos tapasztalat (legyen az life, vagy business terület), amikor felismered, hogy „valami nem kerek”, valamin változtatni kellene, csak egyelőre nem látod a hogyant, a változtatás módját. És, hogy miért hasznos? Mert olyan felismerésekhez segítünk hozzá, amelyek nem csupán az adott élethelyzetre nyújtanak adekvát választ, hanem a jövőben is „előránthatók” tapasztalatod tárházából, bármikor aktiválhatod őket, ha szükséged van rájuk.

„Nincs rossz döntés, csak nem döntés van és elszalasztott lehetőség.“

A félelmek és szorongások minden valódi döntés előtt megjelennek. A coach legfontosabb feladata az, hogy segítsen átjutni ezeken a nehézségeken, segítsen nyílttá tenni a döntés előtt meghúzódó dilemmákat. Sokan sohasem lépnek nagyot, csak araszolgatnak egy biztonságos úton, amelyről azt gondolják, kényelmes és kevésbé veszélyes. Az ő energiáik nagy része arra megy el, hogy a lehetséges veszélyeket elkerüljék és kiküszöböljék, valamint, hogy biztosítsák az arany középutat és a kényelmes haladást. Sokat küzdenek azért, hogy mindenáron fenntartsák a biztosnak vélt egyensúlyt maguk körül, közben lassan hervadoznak, elhamvasztják egykori nagyszerű lehetőségeiket és nagyra törő vágyaikat, miközben azzal vigasztalják magukat, hogy jobb életük van, mint sokaknak.

MI IS AZ A KRISTÁLY COACHING?

A kristály coaching egy speciális, egyedi coaching forma, ahol a kristályokat, mint élő-lüktető energia forrást, hívjuk be segítségül!

"Én vagyok a változó és én vagyok a változatlan.”

Coaching ülés: 10,000 Ft/alkalom

Várlak szeretettel!

Farkas Fruzsina

Mobile: +36 30 9 615 082