ÚJ KOCHI - A tudatosság karkötője

KOCHI - A tudatosság karkötője
KOCHI - A tudatosság karkötője
KOCHI - A tudatosság karkötője
KOCHI - A tudatosság karkötője
KOCHI - A tudatosság karkötője
KOCHI - A tudatosság karkötője
KOCHI - A tudatosság karkötője
KOCHI - A tudatosság karkötője
ÚJ KOCHI - A tudatosság karkötője
7 990 Ft
A tudatosság, gyógyító ásvány karkötőjét a különleges Apetit ásványból, Vérkőből - Heliotróp és Dumoriterite ásványokból állítottuk össze.

Mantra: Napról napra egyre tudatosabb vagyok!

Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

APATIT: Kimozdít a tespedésből. Elindítja a folyamatokat. Változás köve.
A torokcsakra, és a kettes csakra szerveit gyógyítja. Az önbecsülés köve. Felhozza a tudást, hogy ki vagyok én. A nyugalom, és a béke köve, ezért csillapítja a hiperaktivitást. A magas vérnyomást lehúzza. A tartás köve is, gyógyítja a csontokat.Az apatit ásvány gyógyítja a csontokat, segíti a kalciumfelszívódást, s ezzel jótékonyan hat a porcokra, fogakra, csontokra. Javítja a csontsűrűséget, segíti az új sejtek fejlődését, sejtregenerációt, csonttöréseknél a gyorsabb gyógyulást. Javítja a kommunikációnkat, önkifejezésünket, nyugalmat biztosít viselőjének, enyhíti a szomorúságot és a haragot. Spirituális kő, segíti a meditációt, a médiumi képességeket, felébreszteni a kundaliní energiát, egyensúlyba hozni a fizikai, érzelmi és szellemi testet.

VÉRKŐ - HELIOTRÓP: A szív köve, ezért elsősorban és legerősebben a szívcsakrához kapcsolódik.
Intenzíven kapcsolódik a csecsemőmirigyhez. Kapcsolódik még a szívcsakra energetikai párjához a kettes csakrához az öröm, boldogság csakrájához.
Természetesen az én döntésem, hogy melyik érzelmet kívánom megélni. A kettes csakrának az alacsony energetikai megnyilvánulása a félelem, fájdalom.
Erős hatást gyakorol a vérre, vérzékenységre pl: aranyér, bélvérzés, menstruáció a vízre: ödéma, visszértágulat, ciszták, vese, húgyhólyag és a szemek. Mivel az immunrendszer 70%-a vízben van az emésztésre is: epére, májra, de tudatosságom, önszeretetem, önbecsülésem mértékében. Fokozza az intuíciót, növeli a kreativitást. Kitűnő földelő és védelmet nyújtó kő.

DUMORITERIT:Torokcsakrához és a harmadik szemhez kapcsolódik. Tudat és elme nyugtató. Lelassítja az elme zakatolását. Ebben a csendben felfigyelhetek, vagy nagyító alá vehetem gondolataimat. Mivel gondolataim teremtik életem, és ha gondolataim össze vissza csaponganak életem is egy nagy káosz lesz, zavaros víz!Nyugtatja az idegrendszert: stresszeltség, sztresszes fejfájás, nyugtalanság. Krónikus hörghurut kitűnő ellenszere. Fertőzések esetén: csökkenti a lázat, csilapítja a hányást,görcsöket. Fokozza az agy tevékenységét és javítja megfigyelőképességet.
Csakra: Harmadikszem
MÉRET-: