A lehetőségek duplasoros tigrisszem ásvány karkötője

A lehetőségek duplasoros tigrisszem ásvány karkötője
A lehetőségek duplasoros tigrisszem ásvány karkötője
8 590 Ft
Kétsoros bőrhatású ásvány karkötő, egyedi fűzéssel, jáspis, türkíz, tigrisszem, riolit, karneol és szerpentin féldrágakövekből.

Mantra: Készen állok az új lehetőségekre!

Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

Jáspis: A jáspis támogatja a keringést, az emésztő-és az ivarszerveket. Földeli az energiát, ösztönös megérzést biztosít.

Türkiz: a türkiz az egyik leghatásosabb gyógyító. Védelmet nyújtó kő, és emberemlékezet óta amulettként használják. Segít gyógyítani az egész testet, különösen a szemet, beleértve a hályogokat is.Gyulladáscsökkentő.

Tigrisszem: A 12 mesterkristály egyike. Abban segít, hogy a megfelelő útra lépjünk rá, a lehetőségek közül az éppen ideálisat tudjuk kiválasztani!
Jótékonyan hat a szemre, és fejleszti a sötétben való látást. Népi megfigyelések szerint segít gyógyítani a torkot és a nemi szerveket, valamint feloldja a szűkületeket. Hasznos a törött csontok helyrehozatalában is.

Riolit: Riolit, erősíti az önbizalmat és az önértékelést. Erősíti a testet, lelket és szellemet. A Riloit erősíti a szervezet természetes ellenállását. Jótékonyan hat a fertőzésekre. Eloszlatja a veseköveket.

Karneol: Kitűnő a motiváció újraépítésére. Tele van életerővel. Serkenti az anyagcserét, növeli a termékenységet. Gyógyítja a hát problémáit.
Szerpentin: Cukorbetegségekre ajánljuk, megkönyíti a vér cukorszintjének beállítását. Segít kézben tartani, életünk irányítását.

Mérete: 41 cm ( férfi )