Kategóriák
Kochi Kristályteszt
Fizetési megoldás
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletekA lehetőségek duplasoros ásvány karkötője

A lehetőségek duplasoros ásvány karkötője

Kétsoros bőrhatású ásvány karkötő, egyedi fűzéssel, jáspis, türkíz, tigrisszem, riolit, karneol és szerpentin féldrágakövekből.

Mantra: Készen állok az új lehetőségekre!

Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

Jáspis: A jáspis támogatja a keringést, az emésztő-és az ivarszerveket. Földeli az energiát, ösztönös megérzést biztosít.

Türkiz: a türkiz az egyik leghatásosabb gyógyító. Védelmet nyújtó kő, és emberemlékezet óta amulettként használják. Segít gyógyítani az egész testet, különösen a szemet, beleértve a hályogokat is.Gyulladáscsökkentő.

Tigrisszem: A 12 mesterkristály egyike. Abban segít, hogy a megfelelő útra lépjünk rá, a lehetőségek közül az éppen ideálisat tudjuk kiválasztani!
Jótékonyan hat a szemre, és fejleszti a sötétben való látást. Népi megfigyelések szerint segít gyógyítani a torkot és a nemi szerveket, valamint feloldja a szűkületeket. Hasznos a törött csontok helyrehozatalában is.

Riolit: Riolit, erősíti az önbizalmat és az önértékelést. Erősíti a testet, lelket és szellemet. A Riloit erősíti a szervezet természetes ellenállását. Jótékonyan hat a fertőzésekre. Eloszlatja a veseköveket.

Karneol: Kitűnő a motiváció újraépítésére. Tele van életerővel. Serkenti az anyagcserét, növeli a termékenységet. Gyógyítja a hát problémáit.
Szerpentin: Cukorbetegségekre ajánljuk, megkönyíti a vér cukorszintjének beállítását. Segít kézben tartani, életünk irányítását.

AJÁNLOM MÉG KUTYÁKNAK, 37 CM-ES NYAKDÍSZKÉNT TUDJÁK VISELNI.


8 590 Ft
Kosárba
 • A gyógyító ásványok rövid története és tulajdonságai  • A több mint ötezer éves, hagyományos kínai gyógyászat és az indiai ajurvéda még mindig használja a mai orvosi kezelésekben a kristályokat.

  • A színes köveknek már az ősember is varázserőt tulajdonított, az ókori Egyiptomban amulettekbe foglalták, a rómaiak karkötőként viselték.

  • Az ókori egyiptomi főpapok, a fáraók balzsamozási szertartásaik során, aranyat, ezüstöt, lazúrkövet és malachitot használtak szépítésre, és karneolt, hogy az a fáraó lépteit a túlvilág felé erősítse.

  • A 16. századtól már igen fontos szerepet játszottak a kristályok a gyógyításban. Paracelsus a gyógykövek alkalmazása mellett már azok szerkezetével is foglalkozik könyvében.

  • A mai orvostudomány is elismeri a különböző ásványok és nyomelemek fontosságát szervezetünk számára. Ezek mellett gondoljunk csak még az ásványvizekre, vagy a gyógyfürdőkre.

  • A kristályok számos fizikailag igazolható tulajdonsággal bírnak. Sajátos fizikai felépítésüknek köszönhetjük pl. a lézert, radart, találkozhatunk velük a rádióban, számítógépben, stb.

  • A kristályok: energiát vesznek fel, tárolnak, alakítanak át, energiát bocsátanak ki, visszaverik, megtörik vagy felerősítik az energiát, egyensúlyba hozzák és harmonizálják az energiát, képesek ráhangolódni más forrásokra, használhatók kommunikációs eszközként is, mert jeleket adnak le.

  • A modern tudósok is egyetértenek abban, hogy a fizikai tárgyak is energiából épülnek fel, s a kristályok az energia rendkívül magas szinten szerveződött egységei. A kvantumok szintjén a kristályok, mint tudatos létező, folyamatos mozgásban vannak: az univerzum rezgéseire táncolnak. Mintázatuk és szerkezetük a természet törvényeit követve alakul ki.
  Kristályok tisztítása és beprogramozása


  A Kristályokat nem csupán vásárlás után kell megtisztítani hanem a viselést követően is, akár heti rendszerességgel.
  Tegyük az ékszert néhány órára a nap- vagy holdfényre vagy belemárthatjuk a kristályt sós vízbe is.
  Mielőtt elkezdjük viselni az ékszert, vegyük a kezünkbe, csukjuk be a szemünket és egy picit figyeljünk befelé, érezzük, ahogy elkezd lüktetni a kristály Kérjük hangosan, vagy magunkban, hogy mit szeretnénk, miben legyen segítségünkre a kristály. Az Isteni szeretetet, a fehér fényt, angyalokat, ki minek nevezi az univerzális energiát, érezzük a szívünkben, majd lüktetés formájában a kezünkben lévő kristály ékszerben. Végül köszönjük meg, az együttműködést, és viseljük büszkén ékszerünket.
Webáruház készítés