ÚJ KOCHI - Boldogság karkötője

KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
KOCHI - Boldogság karkötője
ÚJ KOCHI - Boldogság karkötője
19 990 Ft

A Boldogság karkötő szettet, 3 különálló, damilra fűzött karkötőből állítottuk össze, hogy mindenkire jó legyen!

Tűrkiz, Rhodonit, Howlit és Tigrisszem ásványok és színes bojtok teszik vidámmá az összképet!
Mindhárom karkötőn, a nap szimbóluma erősíti az ÉLET pozitív oldalát!

Mantra: Boldog vagyok! :)

Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

TIGRISSZEM: A 12 mesterkristály egyike. A természetben átalakulás során sólyomszemből jön létre, ezért gyógyhatása részben megegyezik a sólyomszem hatásaival. Gyógyítja a szem betegségeit, régen rontások ellen használták. Jótékonyan hat az idegrendszerre, az ideggyulladásokra, serkenti az agyi funkciókat, növeli a koncentrációs képességet és segít a nehéz döntések meghozatalában. Segítség lehet skizofrénia és epilepszia esetén is. Növeli a tetterőt, a bátorságot, optimistává teszi tulajdonosát, megszünteti az önértékelési zavarokat. Javítja a csontrendszer rendellenségeit, hatékony fájdalomcsillapító és megszünteti a mellékvese túlműködését. Egyensúlyba hozza a jin- és a jangenergiáit, megszünteti a depresszió tüneteit.

RHODONIT: A pirosas-rózsaszín alapszínével és tökéletes színkombinációt alkot. Erőt adhat nekünk, hogy ha változtatni szeretnénk életünk megszokott menetén. Örömöt, és bizakodást meríthetünk a kő energiájából. Több nyitottságot és magabiztosságot nyerhetünk segítségével. Együttérzést és megbocsátást válthat ki. A rodonit segítségével könnyebben átvészelheted a nehéz időszakokat és békét teremthetsz a kapcsolataidban.
A Rhodonit érzelmileg kiegyensúlyoz, táplálja a szeretetet és az embertársaink iránt érzett bajtársiasságot. Megvan az a képessége, hogy mindennek megmutatja a két oldalát. Serkenti, tisztítja és hatékonnyá teszi a szívet és a szívcsakrát. Földeli az energiákat, egyensúlyban tartja a jint és a jangot. Azt tartják róla, hogy erősíti a mantra alapú meditációt, és sokkal szorosabban összehangolja a lelket a rezgéssel. Energiával látja el a lelket.
Rendkívül jótékonyan hathat az érzelmi önpusztítás ellen, függőség esetén. Fontos tulajdonsága, hogy elősegíti a megbocsátást, hogy abbahagyjuk a kivetítést: vagyis okoljuk a partnerünket olyan dolgokért, amelyek valójában bennünk vannak meg. A rhodonit hasznos a sértések visszafordítására és a bosszú megelőzésére. Segít felismerni, hogy a visszavágás önpusztító; veszélyes vagy nyugtalanító helyzetekben pedig lehetővé teszi a lelki nyugalom megőrzését. Egyensúlyban tartja és egyesíti a fizikai és a szellemi energiákat. Magabiztosságot ad és csillapítja a fejetlenséget.

HOWLIT: Más néven Magnezit ásványt, a 18. században fedezték fel. Magnézium tartalmának köszönhetően oldja a görcsös fejfájást és megnyugtatja a szervezetet. Türelemre tanít, valamint segít megszüntetni a dührohamot és a fékezhetetlen haragot!
Zsírégető hatása van, mivel felgyorsítja a zsíranyagcseréjét a szervezetben, így nélkülözhetetlen segítség lehet a fogyókúrázók számára. Segíti a magnézium felszívódását, egyensúlyban tartja a szervezetben a kalcium szintet és kiválóan alkalmazhatjuk rosszullétek esetén is. Enyhíti az álmatlanságot! Méregteleníti a szervezetet és semlegesíti a testszagot. Gyógyítja a csontok és a fogak betegségeit. Izomlazító hatása van, segíti a gyomor működését, gátolja a véralvadást, rugalmassá teszi az érfalakat, megelőzi az érelmeszesedést és tágítja a koszorúereket. Jótékony hatása van az epekőre és gyógyítja a prosztataproblémákat is. A Magnezit színe fehér, viszont találkozhatunk kék ( türkinit ), zöld, vagy piros színezett howlittal is.

TÜRKIZ: Törökországról kapta a nevét, mivel ott fedezték fel legelőször. A keresztes lovagok amulettjeként vált híressé, de számos kultúrában tulajdonítottak neki védő hatást, az ártó átkok és rontások ellen. Az egyik legerősebb gyógyító ásványunk, regenerálja a szöveteket, erősíti az immunrendszert, támogatja a tápanyagok felszívódását. Arra ösztönöz, hogy mindig kimondjuk, amit gondolunk, és ráébreszt arra, hogy sorsunkért csakis mi vagyunk a felelősek. Lenyugtatja az idegeket, de ezzel egy időben energiával tölti fel a szervezetet. Gyógyítja a torok problémáit, a gégét, a pajzsmirigyet és javítja a kommunikációt. Véd a vírusos megbetegedések ellen, csökkenti az ízületi gyulladásokat, semlegesíti a túlsavasodást, enyhíti a reumát és a gyomor panaszokat. Serkenti az izmok fejlődését, fokozza az agyi funkciókat, növeli a kreativitást. Fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatása van és védi az egész szervezetet.

Mérete: Rugalmas 16 -19 cm