ÚJ KOCHI - Energia tisztító ásvány karkötő

KOCHI - Energia tisztító ásvány karkötő
KOCHI - Energia tisztító ásvány karkötő
KOCHI - Energia tisztító ásvány karkötő
KOCHI - Energia tisztító ásvány karkötő
ÚJ KOCHI - Energia tisztító ásvány karkötő
6 990 Ft

Egyedi fűzés technikával készült, bőrhatású karkötő: tigrisszem, rutiltartalmú kvarc és achát ásványokkal.

Mantra: A saját életemet élem!

Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

ACHÁT: Már az ókorban is nagy becsben tartották, mint szerencsehozó és védő követ. Erős földelő ásványfajta.
Meggyorsítja a felépülést. Erősíti, az immunrendszert. Felszámolja a bal és a jobb agyfélteke közötti egyensúlyhiány okozta stresszt. Felfrissíti a lelket, és képessé tesz bennünket arra, hogy mindenben meglássuk a szépet.
Stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiákat. Tisztító hatása fizikai és érzelmi szinten erőteljes. Segít gyógyītani a szemet, a gyomrot és a nemi szerveket, orvosolja a bőrbetegségeket.


Az achát hatása a gyökér-csakrára: Az achát komolyságot, kiegyensúlyozottságot kölcsönöz viselőjének. Segít a negatív érzelmek feloldásában, védi belső lényünket. Serkenti a szaporítószervünket, életet lehet belénk. Erősíti a bizalom érzését, nők esetében megkönnyíti a szülést.

TIGRISSZEM: A 12 mesterkristály egyike. Abban segít, hogy a megfelelő útra lépjünk rá, a lehetőségek közül az éppen ideálisat tudjuk kiválasztani!
Jótékonyan hat a szemre, és fejleszti a sötétben való látást. Hasznos a törött csontok helyrehozatalában is.

RUTILTARTALMÚ KVARC: Biztosítja a megvilágosodást a lélek számára, és támogatja a spirituális fejlődést. Hasznos a terepautáknak mert kiszűri a negative energiát a paciensekből. Használható az előző életek gyógyítására is, mivel eltávolítja a rendellenességeket a múltból. Kiváló ellenszere a depressziónak, az új kezdet köve! Az idegekből, az izmokból, a vérből és a belekből magába szívja a higanyt.Csakra: Gyökércsakra/Földcsakra
Csakra karkötődet viseld egészséggel!