KOCHI - Megbocsátás karkötője

KOCHI - Megbocsátás karkötője
KOCHI - Megbocsátás karkötője
KOCHI - Megbocsátás karkötője
KOCHI - Megbocsátás karkötője
KOCHI - Megbocsátás karkötője
7 990 Ft

A megbocsátás karkötőjét damilra fűztük, hogy mindenkire jó legyen!

Rhodonit, Howlit és Tigrisszem ásványok és színes bojtok teszik vidámmá az összképet!
A karkötőn, a nap szimbóluma erősíti az ÉLET pozitív oldalát!

Mantra: Megbocsátok magamnak, hogy olyan sokáig neheztelés volt a lelkemben!

Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

TIGRISSZEM: A 12 mesterkristály egyike. A természetben átalakulás során sólyomszemből jön létre, ezért gyógyhatása részben megegyezik a sólyomszem hatásaival. Gyógyítja a szem betegségeit, régen rontások ellen használták. Jótékonyan hat az idegrendszerre, az ideggyulladásokra, serkenti az agyi funkciókat, növeli a koncentrációs képességet és segít a nehéz döntések meghozatalában. Segítség lehet skizofrénia és epilepszia esetén is. Növeli a tetterőt, a bátorságot, optimistává teszi tulajdonosát, megszünteti az önértékelési zavarokat. Javítja a csontrendszer rendellenségeit, hatékony fájdalomcsillapító és megszünteti a mellékvese túlműködését. Egyensúlyba hozza a jin- és a jangenergiáit, megszünteti a depresszió tüneteit.

RHODONIT: Görög eredetű szó, jelentése rózsa. Mindössze 200 éve ismerjük önálló ásványként. Régen a megbocsátás kövének nevezték, mert segít megsemmisíteni akár az előző életekből származó érzelmi sebeket, és arra ösztönöz, hogy vegyük észre, az éremnek mindig két oldala van. Arra figyelmeztet, hogy ne álljunk bosszút, mert az mindig önpusztító hatású és valójában, amit partnerünkben nem szeretünk, az bennünk is meg van. Egyensúlyban tartja a jint és a jangot, energiával tölti fel a szívcsakrát. Serkenti a keringést, jótékonyan hat a csontnövekedésre, a hallószervekre, gyógyítja a tüdőtágulást, az ízületi gyulladást és növeli a termékenységet. Mivel erős sejtregeneráló, gyógyítani tudja az autoimmun betegségeket, a gyomorfekélyt és akár szklerózis multiplexet. Gyógyítja a gyerekeknél kialakult olvasási nehézségeket, amelyek általában lelki problémából adódnak, és eltávolítja a szervezetben keletkező blokkokat, ezáltal szabaddá teszi az energiaáramlásunkat.

A pirosas-rózsaszín alapszínével és tökéletes színkombinációt alkot. Erőt adhat nekünk, hogy ha változtatni szeretnénk életünk megszokott menetén. Örömöt, és bizakodást meríthetünk a kő energiájából. Több nyitottságot és magabiztosságot nyerhetünk segítségével. Együttérzést és megbocsátást válthat ki. A rodonit segítségével könnyebben átvészelheted a nehéz időszakokat és békét teremthetsz a kapcsolataidban.
A Rhodonit érzelmileg kiegyensúlyoz, táplálja a szeretetet és az embertársaink iránt érzett bajtársiasságot. Megvan az a képessége, hogy mindennek megmutatja a két oldalát. Serkenti, tisztítja és hatékonnyá teszi a szívet és a szívcsakrát. Földeli az energiákat, egyensúlyban tartja a jint és a jangot. Azt tartják róla, hogy erősíti a mantra alapú meditációt, és sokkal szorosabban összehangolja a lelket a rezgéssel. Energiával látja el a lelket.
Rendkívül jótékonyan hathat az érzelmi önpusztítás ellen, függőség esetén. Fontos tulajdonsága, hogy elősegíti a megbocsátást, hogy abbahagyjuk a kivetítést: vagyis okoljuk a partnerünket olyan dolgokért, amelyek valójában bennünk vannak meg. A rhodonit hasznos a sértések visszafordítására és a bosszú megelőzésére. Segít felismerni, hogy a visszavágás önpusztító; veszélyes vagy nyugtalanító helyzetekben pedig lehetővé teszi a lelki nyugalom megőrzését. Egyensúlyban tartja és egyesíti a fizikai és a szellemi energiákat. Magabiztosságot ad és csillapítja a fejetlenséget.

HOWLIT: Más néven Magnezit ásványt, a 18. században fedezték fel. Magnézium tartalmának köszönhetően oldja a görcsös fejfájást és megnyugtatja a szervezetet. Türelemre tanít, valamint segít megszüntetni a dührohamot és a fékezhetetlen haragot!
Zsírégető hatása van, mivel felgyorsítja a zsíranyagcseréjét a szervezetben, így nélkülözhetetlen segítség lehet a fogyókúrázók számára. Segíti a magnézium felszívódását, egyensúlyban tartja a szervezetben a kalcium szintet és kiválóan alkalmazhatjuk rosszullétek esetén is. Enyhíti az álmatlanságot! Méregteleníti a szervezetet és semlegesíti a testszagot. Gyógyítja a csontok és a fogak betegségeit. Izomlazító hatása van, segíti a gyomor működését, gátolja a véralvadást, rugalmassá teszi az érfalakat, megelőzi az érelmeszesedést és tágítja a koszorúereket. Jótékony hatása van az epekőre és gyógyítja a prosztataproblémákat is. A Magnezit színe fehér, viszont találkozhatunk kék ( türkinit ), zöld, vagy piros színezett howlittal is.

Csakra: Szívcsakra