NEW Szív Rubin Zoisit Home Decor

Szív Rubin Zoisit Home Decor
Szív Rubin Zoisit Home Decor
Szív Rubin Zoisit Home Decor
Szív Rubin Zoisit Home Decor
Szív Rubin Zoisit Home Decor
Szív Rubin Zoisit Home Decor
NEW Szív Rubin Zoisit Home Decor
52

RUBIN ZOIZIT SZÍV - HOME DECOR

Mantra: Újra érzek és szeretek!

 Használd az új Rubin Zoizit ásványodat, hogy segítsen a negatív energiát pozitívvá alakítani, különösen érzelmi stressz és gyász idején. A szívcsakrához kapcsolódóan a színek kettőssége segít harmonizálni a férfi és női energiákat a testben, hogy egyensúlyt teremtsen és pozitív érzéseket ébresszen Benned.
A tüzes rubin és a földes zoizit kombinációja, ez a kristály a szenvedély és a türelem energiáját hordozza magában. A szív köve, amely egyensúlyba hozza a férfi és női energiákat a testben. Hozd harmóniába yin-jangod-at úgy, hogy ráhangolódsz ennek a kristálynak az egyedülálló energiájára.
A Rubin Zoizit az a kő, amelyre szükséged van, ha túl sokáig stresszes voltál, hogy az állandó szorongásod elmúljon. Emlékezz milyen érzés nyugodtnak lenni, használd ezt a mesés ásványt meditáláshoz.

A rubin-zoizit a szívcsakra ásványa, gyógyítja a szív problémákat, legyen az fizikai vagy akár lelki sérülés. Támogatja a kapcsolatokat, a személyiségfejlődésünket, és megszünteti a stresszt. A Rubin-Zoizit (zoisit), más néven Zoizit-rubinnal egy nagyon értékes ásványunk, amely ötvözi a rubin és a zoizit gyógyhatásait. Mindössze a 18. század végén fedezték fel önálló ásványként. Elsősorban a here- és a petefészek betegségeire van jótékony hatással, fokozza a termékenységet, a potenciát és méregteleníti a szöveteket. Erős sejtregeneráló hatású, gyulladásgátló és erősíti az immunrendszert is. A zoizit semlegesíti a elsavasodást és támogatja az idegek felépülését. Jótékonyan hat még a tüdőre, a hasnyálmirigyre és a lépre egyaránt. Lassan fejti ki a hatását, ezért érdemesebb hosszabb távon viselni, ügyelve arra, hogy folyamatosan érintkezzen a bőrünkkel.