Pirit a bőség ásványa

Pirit a bőség ásványa
Pirit a bőség ásványa
14
A Piritet más néven, a Bolondok aranyának is nevezik, ezt a nevet azért kapta, mert hasonlít a valódi aranyra. Lehet, hogy a pirit pénzben nem éri el az arany értékét, de egy metafizikai kincs. Kapcsolódj ehhez a kőhöz, ha szeretnéd felfedezni a benned lévő képességeket, és látni szeretnéd a benned rejlő igaz lehetőségeket. A vele való munka a bőség energiájához igazít. Ha kapcsolódsz a pirit kő tulajdonságaihoz, a szerelemben, az üzleti életben vagy a magánéletben szerencse, pozitivitás és bőség vár Rád. Hagyd, hogy a pirit kövek energiája magával vigye az önkorlátozó hiedelmeket és a negatív gondolatokat, hogy a törekvéseidre tudjál figyelni. A Pyrite olyan, mint egy pénzügyi tanácsadó és életvezetési tanácsadó, aki a siker felé vezet. Arra ösztönöz!

Energiával feldobja a hangulatunkat, és további életerőre ösztönöz. A pirit kő ambiciózus minősége arra késztet hogy mindig várd a következő kihívást. Ez egyben az egyik legjobb Feng Shui kristály a pénz és a bőség ösztönzésére.

A piritet az ősidők óta nagyra értékelték és használják a bölcsesség őrzői. Amellett, hogy vonzza a gazdagságot, a bőséget és a jó szerencsét, úgy tartják, hogy erős védő energiát is rejt magában. Az ókori civilizációk gyakran védőpajzsként viselték, mivel tükörszerű minősége taszítja és visszaveri a nem kívánt energiát az eredeti küldőjére. Egy pirit kőből készült karkötővel az aurád és az energiád védve van a negativitás ellen.
Ha úgy érzed, hogy egy pirit kő energiája vonz, akkor készen állsz arra, hogy használd a jólét és bőség pirit képességét. Akár bőségesebb kapcsolatokat, pénzügyeket vagy karrier sikert keresel, ez a kő segít elérni azt a bőséget, amire vágysz életed különböző területein.

Mint egy testőr, a pirit kivédi a negativitást és a rossz hangulatot, így az energiamező tiszta maradhat. Ha segítségre van szükséged, hogy védve legyen a nem kívánt energiáktól az aurád akkor ebben a pirit lesz a szövetségesed.

Az ár: 1 db, kb: 2 cm átmérő golyó formájú ásványra vonatkozik