NEW Pirit Piramis HOME DECOR

Pirit Piramis HOME DECOR
Pirit Piramis HOME DECOR
Pirit Piramis HOME DECOR
Pirit Piramis HOME DECOR
Pirit Piramis HOME DECOR
Pirit Piramis HOME DECOR
Pirit Piramis HOME DECOR
Pirit Piramis HOME DECOR
NEW Pirit Piramis HOME DECOR
98

PIRIT PIRAMIS - HOME DECOR

A BŐSÉG ÉS ÖNBIZALOM ENERGIÁJA A TEREDBEN

Mantra: Tudom, mit szeretnék és azt meg is valósítom!


A Piritet más néven, a Bolondok aranyának is nevezik, ezt a nevet azért kapta, mert hasonlít a valódi aranyra. Lehet, hogy a pirit pénzben nem éri el az arany értékét, de egy metafizikai kincs. Kapcsolódj ehhez a kőhöz, ha szeretnéd felfedezni a benned lévő képességeket, és látni szeretnéd a benned rejlő igaz lehetőségeket. A vele való munka a bőség energiájához igazít. Ha kapcsolódsz a pirit kő tulajdonságaihoz, a szerelemben, az üzleti életben vagy a magánéletben szerencse, pozitivitás és bőség vár Rád. Hagyd, hogy a pirit kövek energiája magával vigye az önkorlátozó hiedelmeket és a negatív gondolatokat, hogy a törekvéseidre tudjál figyelni. A Pyrite olyan, mint egy pénzügyi tanácsadó és életvezetési tanácsadó, aki a siker felé vezet. Arra ösztönöz!

Energiával feldobja a hangulatunkat, és további életerőre ösztönöz. A pirit kő ambiciózus minősége arra késztet hogy mindig várd a következő kihívást. Ez egyben az egyik legjobb Feng Shui kristály a pénz és a bőség ösztönzésére.

A piritet az ősidők óta nagyra értékelték és használják a bölcsesség őrzői. Amellett, hogy vonzza a gazdagságot, a bőséget és a jó szerencsét, úgy tartják, hogy erős védő energiát is rejt magában. Az ókori civilizációk gyakran védőpajzsként viselték, mivel tükörszerű minősége taszítja és visszaveri a nem kívánt energiát az eredeti küldőjére. Egy pirit kőből készült karkötővel az aurád és az energiád védve van a negativitás ellen.
Ha úgy érzed, hogy egy pirit kő energiája vonz, akkor készen állsz arra, hogy használd a jólét és bőség pirit képességét. Akár bőségesebb kapcsolatokat, pénzügyeket vagy karrier sikert keresel, ez a kő segít elérni azt a bőséget, amire vágysz életed különböző területein.

Mint egy testőr, a pirit kivédi a negativitást és a rossz hangulatot, így az energiamező tiszta maradhat. Ha segítségre van szükséged, hogy védve legyen a nem kívánt energiáktól az aurád akkor ebben a pirit lesz a szövetségesed.

Méret: Dupla Piramis L