Kategóriák
Kochi Kristályteszt
Fizetési megoldás
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletekMarokkövek HALAK (február 19 - március 20)

Marokkövek HALAK (február 19 - március 20)

Az állatövnek mind a tizenkét jegyéhez hagyományosan kapcsolódnak kristályok. Az, hogy melyik csillagjegyhez melyik kristály kötődik, egyrészt a születés hónapja határozza meg, másrészt pedig az, hogy az adott jegy mely bolygókkal áll kapcsolatban.
Marokkövek, KOCHI kis tasakban:
A kristálygyógyászok, ősidők óta külön válogatva a megfelelő, éppen szükséges köveket, kis tasakokban hordták az ásványokat magukkal. Te is viheted magaddal a KOCHI tasakodat utazásaid alkalmával vagy az irodádba, vagy teheted az ágyad mellé a kis aszatlra vagy éppen a párnád alá. Ahogy, jól esik.

Mantra: Az ásványaim pozítív energiát és áldást hoznak az életembe!
3 990 Ft
Kosárba
 • Miben segíthetnek az ásványok?

  JADE: Már őseink is használták, Távol-Keleten szerencsehozó amulettként viselték.
  Jótékonyan hat a vesékre, mellékvesékre, eltávolítja a méreganyagokat. A jade a tisztaság és a nyugalom jelképe, Jade az álom köve is.

  RÓZSAKVARC: Erősíti a szívet és a keringési rendszert, a testfolyadékokból eltávolítja a szennyező anyagokat. Gyógyítja a veséket és a mellékveséket, enyhíti a szédülést. Fokozza a termékenységet. A feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. A rózsakvarc arra tanít, hogy miként szeressük önmagunkat, ami létfontosságú akkor, ha korábban nem tartottuk magunkat szerethetőnek. A szerelem köve. Olyan hatásosan vonzza hozzánk a szerelmet és a kapcsolatokat, hogy gyakran szükség lehet egy ametisztre is, hogy a felgyorsult eseményeket kissé lelassítsa.LABRADROIT: Jó hatással van a szem és az agy rendellenességeire, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. Erősíti a tudatot, védelmező kő!

  HOLDKŐ: Segíti az emésztő-és szaporító szerveket, a tápanyagok felszívódását. Csökkenti a méreganyagokat és a folyadék-visszatartást. Kitűnő a menstruációt megelőző tünetekre, a fogantatásra,a szülésre és a szoptatásra. Az elixirt hagyományosan álmatlanság ellen használták, a követ pedig a holdkórosság megelőzésére.
  Az új kezdet köve!

  AMAZONIT: A torok és a szívcsakra köve. Lelki Erőt ad és pozitív gondolkodást hoz.  Megnyugtatja az agyat! Segít a gyászban, feloldja a szomorúságot és megnyugtatja a viselőjét. Pozitív hatással van az idegrendszerre, torokra, pajzsmirigyre, májra és csontritkulás esetén is hatékonyan alkalmazható. Mivel erős görcsoldó, így ajánlott, hogy szülés közben a kezünkbe tartsuk, illetve a menstruációs panaszokat is enyhíti.
  Védelmet biztosít az elektromágneses szennyeződés ellen, ezért ajánlott az asztalunkra tenni, ha sokat vagyunk számítógép előtt.

  SZODALIT: A 12 mesterkristály egyike. Az önbizalom kövének szokták nevezni. Lehetőséget ad arra, hogy megismerjük önmagunkat, gyorsítja a fejlődésünket, de leginkább az önbecsülésünket növeli, és arra sarkal, hogy mindig kimondjuk azt, amire gondolunk. Megszünteti a bűntudatot, segít felvállalni a cselekedeteinket, általa szabadabbnak érezhetjük magunkat. Arra ösztönöz, hogy szakadjunk el a berögzült szabályoktól, törvényeinktől és úgy éljünk, ahogy azt megérdemeljük és emellett kitartást biztosít, hogy az új nézetünk mellett ki is tudjunk állni. Régen használták látás javítására is, mivel jótékonyan hat a szemgyulladásra és a retinára. Viszont leginkább a torokra és annak problémáira van jó hatással, ezáltal gyógyítja a gége és hangszálak panaszait is.
  Akvamarin: A bátorság köve. Általános frissítő hatása van. A kommunikációt megnehezítő blokkokat oldja, fejleszti az önkifejezést.
Webáruház készítés