Fényt hozó ásvány karkötő

Fényt hozó ásvány karkötő
Fényt hozó ásvány karkötő
Fényt hozó ásvány karkötő
Fényt hozó ásvány karkötő
Fényt hozó ásvány karkötő
Fényt hozó ásvány karkötő
Fényt hozó ásvány karkötő
8 590 Ft
Duplasoros bőrhatású ásvány karkötő, egyedi fűzéssel, megkövesedett fa, jáde és hegyikristály ásványokból.

Mantra: Béke van a lelkemben!

Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

JÁDE ÁSVÁNY: Rendkívül pozitív hatással van a kapcsolatokra, kisimítja a feszültséget, segít a megértésben. Fényt hoz a lélek számára. Erős hatással van a hólyag és a vese működésére nemcsak a sav-bázis-háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás ellen.
Lelki hatása: erősíti az idegeket. Feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású: feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti. Visszaadja belső békénket és nyugalmunkat.
Elsősorban a Távol-Keleten tekintették évezredeken keresztül szerencsehozónak, ezért amuletteket készítettek belőle. De jól ismerték a vesére gyakorolt jótékony hatását az ősi ázsiai és bennszülött amerikai kultúrák is.
A Jáde a tisztaság és a nyugalom jelképe, Jáde az álom köve is.

HEGYIKRISTÁLY: A 12 mesterkristály egyike, az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk.
Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. A leghatékonyabb gyógyító és energia felerősítő kristály a Földön. A hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mester gyógyító. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály az egyik legjobb meditációs ásvány, fokozza az extraszensz képességeket és ráhangol a spirituális céljainkra. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük.

MEGKÖVESEDETT FA: Mitológia: korábban a megkövesedett fát óriások csontjainak vagy épp az istenek szerszámainak tartották, és ennek megfelelően, mint erőt hordozó holmikat, mágikus célokra használták. A mai ezoterikus körök úgy tartják, hogy a megkövesedett fa az előző életeinkre való visszaemlékezést segíti.
A megkövesedett fa az egészséget stabilizálja. Serkenti az anyagcserét, nyugtatja az idegeket, javítja a közérzetet, segít a sok esetben "hiányos földelésre" visszavezethető túlsúly esetén.
A belső képi világunkat serkenti. Megnyugtat, segít összeszedni magunkat és két lábbal állni a valóság talaján.


Méret:37 cm ( Női )