KOCHI - Fényt hozó ásvány karkötő

KOCHI - Fényt hozó ásvány karkötő
KOCHI - Fényt hozó ásvány karkötő
KOCHI - Fényt hozó ásvány karkötő
KOCHI - Fényt hozó ásvány karkötő
KOCHI - Fényt hozó ásvány karkötő
8 590 Ft
Duplasoros bőrhatású ásvány karkötő, egyedi fűzéssel, megkövesedett fa, jáde és hegyikristály ásványokból.

Mantra: Fénnyel a lelkemben élek!

Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

HEGYIKRISTÁLY: A 12 mesterkristály egyike, az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk.
Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. A leghatékonyabb gyógyító és energia felerősítő kristály a Földön. A hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mester gyógyító. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály az egyik legjobb meditációs ásvány, fokozza az extraszensz képességeket és ráhangol a spirituális céljainkra. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük.

MEGKÖVESEDETT FA: Mitológia: korábban a megkövesedett fát óriások csontjainak vagy épp az istenek szerszámainak tartották, és ennek megfelelően, mint erőt hordozó holmikat, mágikus célokra használták. A mai ezoterikus körök úgy tartják, hogy a megkövesedett fa az előző életeinkre való visszaemlékezést segíti.
A megkövesedett fa az egészséget stabilizálja. Serkenti az anyagcserét, nyugtatja az idegeket, javítja a közérzetet, segít a sok esetben "hiányos földelésre" visszavezethető túlsúly esetén.
A belső képi világunkat serkenti. Megnyugtat, segít összeszedni magunkat és két lábbal állni a valóság talaján.

JÁDE: Erős hatással van a hólyag és a vese működésére nemcsak a sav-bázis-háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás ellen.
Lelki hatása: erősíti az idegeket. Feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású: feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti. Visszaadja belső békénket és nyugalmunkat.

Elsősorban a Távol-Keleten tekintették évezredeken keresztül szerencsehozónak, ezért amuletteket készítettek belőle. De jól ismerték a vesére gyakorolt jótékony hatását az ősi ázsiai és bennszülött amerikai kultúrák is.

A Jáde a tisztaság és a nyugalom jelképe, Jáde az álom köve is.


Méret:37 cm ( Női )