ÚJ Hegyikristály füzér lánc

Hegyikristály füzér lánc
Hegyikristály füzér lánc
Hegyikristály füzér lánc
Hegyikristály füzér lánc
ÚJ Hegyikristály füzér lánc
-50%
14 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 7 495 Ft

A tisztaságot szimbolizáló füzér láncunkat, csupa Hegyikristályból készítettük el!

Mantra: Tudom, hogy ki vagyok és büszke vagyok magamra!

Miben segíthetnek a karkötőben lévő ásványok?

A Hegyikristály az egyik legerősebb és legfontosabb ásványunk.
A 12 mesterkristály egyike.
Sajátosságai: a hegyikristály fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre.
A legismertebb gyógykövek egyikének számít, minden kövek leggyógyítóbbikaként tartjuk számon. Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz, ezért alkalmas minden kő feltöltésére is. Hegyikristálytűkkel bármely más követ feltölthetünk. Amikor még nem kristályosodott ki, a hegyikristály tejszerűen átlátszatlan. Ebben a formájában tejkvarcnak nevezik.

A hagyományok úgy tartják, hogy megvéd a démonoktól, betegségektől és energiát, erőt ad tulajdonosának. A hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító. Javítja az emlékezőképességet, csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet. Tisztítja, energiával tölti fel az egész szervezetet és megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. A hegyikristály tartalmazza az összes létező színt, ezért minden csakránkra jótékony hatással van, gyógyítja az összes szervünket, ezáltal bármilyen betegségre használható. Ha egyensúlyba hozta a szervezetet, hatása lecsökken és szinten tartja az egészséges állapotot. A hegyikristály az egyik legjobb meditációs ásvány, fokozza az extraszensz képességeket és ráhangol a spirituális céljainkra. Erősíti más ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük.

Sárga POM POM
A sárga a nap univerzális szimbóluma, amelyet többnyire az optimizmussal, az örömmel és az energiával társítunk. Olyan szín, amely megragadja a figyelmet és állítólag élesíti memóriánkat és gondolkodásunkat , ezért érdemes munkahelyen, dolgozószobában alkalmazni, mivel a sárgát gyakran kapcsoljuk össze az értelemmel, a szellemi tevékenységgel. A sárga jól alkalmazható tárgyalótermekben is kreatív megbeszéléshez vagy ötleteléshez, mivel szóra bírja az embereket.


Amennyiben, karkötőként is szeretnéd viselni, úgy teszünk rá neked egy csatot is! :)
Csakra: Korona csakra
95 cm hosszú