Meditáció Nyaklánc

Meditáció Nyaklánc
Meditáció Nyaklánc
Meditáció Nyaklánc
Meditáció Nyaklánc
Meditáció Nyaklánc
Meditáció Nyaklánc
Meditáció Nyaklánc
-57%
14 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. 6 495 Ft
KRISTÁLYOK: GRÁNÁT, TIBETI ACHÁT, TULSI FA ÉS SZERPENTINBŐL ÁLLÍTOTTUK ÖSSZE EZT A HOSSZÚ ZÖLD LÁNCOT.

Miben segíthetnek a nyakláncban lévő ásványok?

ELTÁVOLÍTJA AZ ÉLŐSKÖDŐKET AZ AURÁNKBÓL, SZELÍD HANGULATOT ÁRASZT ÉS AMIRE MINDENKI VÁGYIK: KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGOT HOZ AZ ÉLETÜNKBE

A szerpentin hatása

Hatásos migrén és menstruációs görcsök esetén, a vércukorszintet is optimalizálja. Stresszoldó, mivel erős földelő kő. Lelki békét teremt és meditációhoz is ajánlott. Az ezüstszem különösen erős nyugtató hatással rendelkezik. Így nem véletlen, hogy a szerpentint a megértés, béke köveként is ismerjük, hiszen összhangot teremt környezetében és támogatja az érzelmi stabilitást. Hatásos a görcsök és a migrén minden fajtája ellen. Szívritmuszavarok, vese- és gyomorpanaszok, egymást rendszeresen váltogató hasmenés és székrekedés esetén segíthet.

A gránát hatása

A gránát nagyon értékes alumínium szigetszilikát, amely csiszolva mutatja meg igazán mélybordó fényét. Kevesen tudják, hogy létezik fekete (melanit), áttetsző (grosszulárit), zöldes (tsavorit), smaragd árnyalatú (andradit) a már jól ismert piros és bíbor (almandin, rodolit, hesszonit) és vörös (pirop) mellett.
A gránát a segítség köve.
A kristálygyógyászat praktikái szerint a gránát gyógyhatása a regeneráló energia. Ezért jó hatással van a szívre, májra, tüdőre, immunrendszerre, nemi szervekre. Önbizalmat is ad, hiszen a gyökér csakrához, az életenergiához köthető kő.

NEM CSAK NYAKLÁNC, DE REMEK DÍSZÍTŐJE LEHET LAKÁSUNKNAK, ÉLETTERÜNKNEK IS!