ÚJ KOCHI - A bőség füzér lánc

KOCHI - A bőség füzér lánc
KOCHI - A bőség füzér lánc
KOCHI - A bőség füzér lánc
KOCHI - A bőség füzér lánc
KOCHI - A bőség füzér lánc
KOCHI - A bőség füzér lánc
KOCHI - A bőség füzér lánc
KOCHI - A bőség füzér lánc
ÚJ KOCHI - A bőség füzér lánc
14 990 Ft

A bőség füzér láncát citrinből és aventurin ásványokból készítettük el!Mantra: Minden szinten bőségben élek!

Aventurin: Az életben való boldogulás nagyon pozitív köve.
Segít, hogy a megfelelő döntést hozzuk meg! Az Aventurin ásványt a 17. század óta ismerjük. Gyógyító ásványként használták, és a mai napig a szív gyógyszerként is nevezzük. Hihetetlen erős nyugtató ásvány, csökkenti a szívpanaszokat, az idegrendszeri problémákat, a kommunikációs problémákat, pl. a dadogást. Serkenti a zsíranyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet és segít megelőzni a szívinfarktust. Erősíti a kötőszöveteket, nyugtatja a bőrt. Nyugalmat és kiegyensúlyozottságot biztosít viselőjének, elűzi a félelmet, az aggódást és pozitív életszemléletre ösztönöz. Véd a geopatikus stressz ellen és az elektromágneses szmog okozta negatív hatásoktól. Segíti a mély, nyugtató alvást. Harmonizálja a Jin-Jang energiákat. Védi auránkat a negatív hatásoktól és az energiavámpíroktól.

Citrin: a nap erejét hordozza magában. Meleget és energiát ad, fokozottan védi a környezetét és viselőjét! A gazdagságot és sikert hozó kövek közé tartozik! Az elme újjászületik tőle. Fokozza az életörömöt a depresszió hatásos gyógyítója!
Krónikus fáradtság ellen ajánlott! Jótékony hatású a menstruációs problémákra és a klimax tüneteire!

Sárga pom pom: A sárga szín a nap univerzális szimbóluma, amelyet többnyire az optimizmussal, az örömmel és az energiával társítunk. Olyan szín, amely megragadja a figyelmet és állítólag élesíti memóriánkat és gondolkodásunkat , ezért érdemes munkahelyen, dolgozószobában alkalmazni, mivel a sárgát gyakran kapcsoljuk össze az értelemmel, a szellemi tevékenységgel. A sárga jól alkalmazható tárgyalótermekben is kreatív megbeszéléshez vagy ötleteléshez, mivel szóra bírja az embereket.

Amennyiben, karkötőként is szeretnéd viselni, úgy teszünk rá neked egy csatot is! :) 

A megjegyzés rovatban ezt tudod felénk jelezni!

Csakra: Szívcsakra
95 cm hosszú