Kategóriák
Kochi Kristályteszt
Fizetési megoldás
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletekKOCHI- A szépség gyöngye
 • KOCHI- A szépség gyöngye
 • KOCHI- A szépség gyöngye
 • KOCHI- A szépség gyöngye

KOCHI- A szépség gyöngye

Fűzött, tenyésztett gyöngy karkötő.

Mantra: Igazi nő vagyok!

A gyöngy drágakőnek minősűl.
Az egyetlen, élő szervezet által kiválasztott drágakő. A kagyló csendes derűje sugárzik belőle.
A szuverén, öntörvényű ember köve, aki irtózik a tömegtől.
Természetes úton keletkezett fajtáját nevezik igazgyöngynek, megkülönböztetésül a tenyésztett gyöngytől. Mint ismeretes, a kagylóba került idegen anyag – például egy homokszem – irritáló hatást fejt ki, ami ellen a kagyló úgy védekezik, hogy egy konhin és egy aragonit nevű ásványi anyagot „izzad” ki, amivel burokként körülveszi az idegen szemcsét.
Így keletkezik a gyöngy. A tenyésztők mesterségesen juttatnak homokszemet a kagylóba, majd visszasüllyesztik a tengerbe. A gyöngy létrejöttének a folyamata ugyanúgy zajlik, mint az igazgyöngynél. A jelentős árkülönbségben is kifejeződő differencia csak annyi, hogy a tenyésztett gyöngyöt alkotó rétegek száma kevesebb, mint az igazgyöngyé, ezért törékenyebb és kevésbé fényes.
6 990 Ft
Kosárba
 • A gyógyító ásványok rövid története és tulajdonságai  • A több mint ötezer éves, hagyományos kínai gyógyászat és az indiai ajurvéda még mindig használja a mai orvosi kezelésekben a kristályokat.

  • A színes köveknek már az ősember is varázserőt tulajdonított, az ókori Egyiptomban amulettekbe foglalták, a rómaiak karkötőként viselték.

  • Az ókori egyiptomi főpapok, a fáraók balzsamozási szertartásaik során, aranyat, ezüstöt, lazúrkövet és malachitot használtak szépítésre, és karneolt, hogy az a fáraó lépteit a túlvilág felé erősítse.

  • A 16. századtól már igen fontos szerepet játszottak a kristályok a gyógyításban. Paracelsus a gyógykövek alkalmazása mellett már azok szerkezetével is foglalkozik könyvében.

  • A mai orvostudomány is elismeri a különböző ásványok és nyomelemek fontosságát szervezetünk számára. Ezek mellett gondoljunk csak még az ásványvizekre, vagy a gyógyfürdőkre.

  • A kristályok számos fizikailag igazolható tulajdonsággal bírnak. Sajátos fizikai felépítésüknek köszönhetjük pl. a lézert, radart, találkozhatunk velük a rádióban, számítógépben, stb.

  • A kristályok: energiát vesznek fel, tárolnak, alakítanak át, energiát bocsátanak ki, visszaverik, megtörik vagy felerősítik az energiát, egyensúlyba hozzák és harmonizálják az energiát, képesek ráhangolódni más forrásokra, használhatók kommunikációs eszközként is, mert jeleket adnak le.

  • A modern tudósok is egyetértenek abban, hogy a fizikai tárgyak is energiából épülnek fel, s a kristályok az energia rendkívül magas szinten szerveződött egységei. A kvantumok szintjén a kristályok, mint tudatos létező, folyamatos mozgásban vannak: az univerzum rezgéseire táncolnak. Mintázatuk és szerkezetük a természet törvényeit követve alakul ki.
  Kristályok tisztítása és beprogramozása


  A Kristályokat nem csupán vásárlás után kell megtisztítani hanem a viselést követően is, akár heti rendszerességgel.
  Tegyük az ékszert néhány órára a nap- vagy holdfényre vagy belemárthatjuk a kristályt sós vízbe is.
  Mielőtt elkezdjük viselni az ékszert, vegyük a kezünkbe, csukjuk be a szemünket és egy picit figyeljünk befelé, érezzük, ahogy elkezd lüktetni a kristály Kérjük hangosan, vagy magunkban, hogy mit szeretnénk, miben legyen segítségünkre a kristály. Az Isteni szeretetet, a fehér fényt, angyalokat, ki minek nevezi az univerzális energiát, érezzük a szívünkben, majd lüktetés formájában a kezünkben lévő kristály ékszerben. Végül köszönjük meg, az együttműködést, és viseljük büszkén ékszerünket.
Webáruház készítés