NEW SHUNGIT TRIANGULAR PYRAMID

SHUNGIT TRIANGULAR PYRAMID
NEW SHUNGIT TRIANGULAR PYRAMID
14
Shungit energetizáló KŐ!

HA VIZET SZERETNÉL VELE TISZTÍTANI:

Az így előkészített víz segít a különböző gyulladásos betegségek kezelésében, javítja a hegek, atópiás ekcéma gyógyulását, erősíti az immunitást vírusos betegségekben, javítja az ízületek mobilitását, alkalmas anyagcsere -betegségekre, még enyhe érzéstelenítő hatással is rendelkezik égési sérülések esetén, javítja a bőrt rugalmasságát, fiatalítja, erősíti a haj gyökereit. A sungit jelentős mértékben képes felszívni a vízben található anyagokat: nehézfémeket, fenolokat, peszticideket, de elnyeli a vírusokat és baktériumokat is.

A shungit fullerént tartalmaz, amely az egyik legerősebb antioxidáns, csodálatos tisztító hatással rendelkezik.

A shungit a legrégebbi széntartalmú ásvány, több mint 2 milliárd éves. A sungit csak Szibériában található, az északnyugat -oroszországi Karélia nevű területen.

Használata: Mosd le a sungit-ot csapvízzel. Töltsd fel az üvegből készült tartályt 1db sungittal 1,5 liter csapvíz arányban. Hagyd a vizet 1-2 napig állni. Így már használhatod is a vizet iváshoz, főzéshez vagy fürdéshez. 2-3 hónap használat után cseréld ki a shungit-ot egy újra a legjobb vízminőség elérése érdekében.

HA TERET SZERETNÉL VELE TISZTÍTANI:

A shungit triangular pyramid elnyeli az elektroszmogot a térben!
Shungit megtisztítja a területet a geoaktív, azaz geológiai anomáliák, például hibák, süllyedések vagy felszín alatti vízfolyások befolyásától. A shungit triangular pyramid megoldás az elektroszmogtól védett környezet kialakítására. Az elektroszmog az összes sáv, a nagyáramú távadók, a nagy teljesítményű adók, a mobil adók, valamint a telefonok, számítógépek és egyéb eszközök frekvenciáinak keveréke.

A shungit képes elnyelni az elektromágneses sugárzást a 100 kHz és 2000 MHz közötti frekvenciasávban. Nagyfrekvenciás eszközökkel is hatékony. A shungit hatékonyságának elve az energiamezők szintjén és kölcsönös kölcsönhatásán alapul.

Használat: A terület elektroszmogtól való megtisztításához helyezd a shungit-ot az elektromos készülékek közelébe.

A piramisok egyedi darabok, a bennük lévő minták alakja eltérő. A piramis 4 x 4 cm-es.